Streefbedrag behaald

Help Joey weer zonder pijn te eten!

Opgehaald

820
102% bereikt van het totaalbedrag € 800

Nog te gaan:

Als een zielig hoopje lag jij de eerste dag bij ons in het asiel, lieve Joey. Wij maakten ons echt zorgen. Je wilde niet eten, niet knuffelen en je zag er echt ongelukkig uit. Gelukkig kon de dierenarts snel bij je komen kijken en na een grondig onderzoek werd al snel de oorzaak duidelijk waarom je niet wilde eten. Je gebit was erg slecht en je hele bekje zat vol met woekeringen en ontstekingen.

Voor de zekerheid hebben we ook meteen een bloedonderzoek laten doen om te kijken of je verder geen inwendige problemen had. Gelukkig was die uitslag positief. Na verder overleg met de dierenarts werd besloten dat jie helaas wel een operatie nodig had. En wat hadden we een mazzel, want je mocht meteen de volgende dag al komen. De eerste operatie is geslaagd, maar jij heb nog een lange weg van herstel te gaan.

De kosten van de operatie en je herstel lopen dan ook enorm op. Kun jij een kleine bijdrage missen voor de medische kosten en het herstel van Joey? Dan zijn wij je heel dankbaar! 

Help jij Joey weer pijnvrij eten? 


Bekijk alle

Hoe gaat het nu met Joey?

30-04-2021 | 16:23 Uur
Onze stoere Joey, Na de operatie was jij weer even een zielig hoopje, je had pijn, last van de narcose en vond ons eventjes niet zo lief. Konden we je maar vertellen dat we alles alleen maar doen om jou te helpen. We zijn meteen begonnen met jou pijnstilling en antibiotica te geven. En gelukkig begon jij na 2 dagen voorzichtig aan weer wat natvoer te eten.  Ook werd jij weer vriendjes met ons en wilde weer gezellig knuffelen. Hoopvol keken wij uit naar de controle bij de dierenarts dinsdag. Afgelopen dinsdag ben jij weer onderzocht en we kregen het goede nieuws dat je al goed herstelde van je operatie. De ontstekingen werden al iets minder. Maar je moet nog wel even doorgaan met je medicatie. Wel blijft de grote vraag of de woekeringen niet terug zullen komen en of het bij deze ene operatie zal blijven.  Dat was de update die wij eigenlijk gisteren al wilde geven… Maar helaas, alsof jij niet genoeg pech heb gehad werd je gisteren opeens erg benauwd. Weer zijn we met jou naar de dierenarts geweest. Gelukkig klonken je hart en longen goed, dus heeft je benauwdheid te maken met je pijn, stress en lage weerstand. Vandaag heb jij een injectie prednison gekregen, hopelijk knap je hier weer een beetje van op. We houden jou de komende dagen weer goed in de gaten en laten alle lieve donateurs snel weer weten hoe het met je gaat. Wij zijn heel erg blij met de donaties die wij tot nu toe hebben ontvangen. Wij willen iedereen hier namens ons en onze lieve Joey heel hartelijk voor bedanken!