Normal e49313825c489340ab9ef8a763b0caac941b0145

Hoe gaat het nu met Joey?

30 april 2021 16:23

Onze stoere Joey,

Na de operatie was jij weer even een zielig hoopje, je had pijn, last van de narcose en vond ons eventjes niet zo lief. Konden we je maar vertellen dat we alles alleen maar doen om jou te helpen.

We zijn meteen begonnen met jou pijnstilling en antibiotica te geven. En gelukkig begon jij na 2 dagen voorzichtig aan weer wat natvoer te eten.  Ook werd jij weer vriendjes met ons en wilde weer gezellig knuffelen. Hoopvol keken wij uit naar de controle bij de dierenarts dinsdag. Afgelopen dinsdag ben jij weer onderzocht en we kregen het goede nieuws dat je al goed herstelde van je operatie. De ontstekingen werden al iets minder. Maar je moet nog wel even doorgaan met je medicatie. Wel blijft de grote vraag of de woekeringen niet terug zullen komen en of het bij deze ene operatie zal blijven.  Dat was de update die wij eigenlijk gisteren al wilde geven…

Maar helaas, alsof jij niet genoeg pech heb gehad werd je gisteren opeens erg benauwd. Weer zijn we met jou naar de dierenarts geweest. Gelukkig klonken je hart en longen goed, dus heeft je benauwdheid te maken met je pijn, stress en lage weerstand. Vandaag heb jij een injectie prednison gekregen, hopelijk knap je hier weer een beetje van op. We houden jou de komende dagen weer goed in de gaten en laten alle lieve donateurs snel weer weten hoe het met je gaat.

Wij zijn heel erg blij met de donaties die wij tot nu toe hebben ontvangen. Wij willen iedereen hier namens ons en onze lieve Joey heel hartelijk voor bedanken!