Joey is op zoek naar een heel leuk huisje!

01 juni 2021 16:00
Kennen jullie Joey nog? We hebben dankzij jullie donaties hem kunnen laten opereren aan zijn bekkie, met goed resultaat en nu is hij klaar voor zijn liefdevolle forever huisje. 
 
Joey is super lief, is geen schootkat, maar vindt het fantastisch om lekker aandacht te krijgen. Je kan met hem ook lekker kletsen want hij praat met alle liefde naar je terug! Als Joey eenmaal gewend is vindt hij het ook heerlijk om buiten te zijn. We weten niet hoe hij met kinderen is. Iets oudere kinderen die rustig met hem omgaan zal hij wel accepteren. In eerste instantie dachten wij dat Joey niet met andere katten om kon gaan, hier in het asiel heeft hij inmiddels een vriendje gevonden. wij denken dat hij dus prima kan leven met een andere sociale, rustige kat.
 
Helaas heeft Joey nog wel last van gingivitis en stomatitis, dit is een chronische tandvlees ontsteking. Op dit moment heeft Joey geen medicatie nodig, maar het zou kunnen dat hij in de toekomst het medicijn prednison weer nodig heeft. ( de kosten van deze medicatie zijn minder dan € 15,00 per maand)
 
Denk jij de perfecte match te zijn voor deze lieve kater? Neem dan contact op met Dierentehuis Alkmaar (In Purmerend).  Email: dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl of Telefonisch (tussen 12:00 en 16:00) op 088-8113690